Főzőiskola a Miele támogatásával
Egy blog, melyen a ruhák életre kelnek
Receptek
leírásban is

Szakértőink

Legújabb receptjeink

Kovászos uborka leves

Kovászos uborka leves

Tovább
Gluténmentes sárgabarackos gombóc

Gluténmentes sárgabarackos gombóc

Tovább
Kovászos uborka

Kovászos uborka

Tovább
Gyümölcsös, joghurtos, zabkekszes reggeli csoda

Gyümölcsös, joghurtos, zabkekszes reggeli csoda

Tovább
Almachips

Almachips

Tovább
Sárgabarackos életelixír reggeli ital

Sárgabarackos életelixír reggeli ital

Tovább

Legújabb cikkeink

Nem minden gabona, ami annak látszik

Miele 2015.08.17

Bizonyára hallottak már olyan gabonákról, azok sokszínűségéről és előnyeik hosszabb listájáról, melyek egy része növénytanilag nem is sorolható a gabonákat magába foglaló pázsitfűfélék családjába. Hasonló tápanyagtartalmuk és felhasználási módjuk miatt azonban a legtöbbször mégis a gabonákkal együtt említjük....

Nem minden gabona, ami annak látszik Tovább

Az örök élet forrása – Ismerjük meg a joghurtot közelebbről!

Miele 2015.08.17

Egészséges, nem hizlal és finom is, sőt, a nyári hőségben kitűnően hűsít. Készíthetünk belőle levest, salátaöntetet, különböző pácokat, mártásokat, de akár ínycsiklandozó tortákat, krémeket és fagylaltokat is. Ráadásul fiatalít, segít megelőzni számos betegséget, és a háztartásban is sokrétűen felhasználható. Ha ezeket a tulajdonságokat egy kvízműsorban halljuk, akkor biztosan egy, a NASA által újonnan fejlesztett alapanyagra tippelünk. Pedig a megfejtés ennél jóval egyszerűbb!...

Az örök élet forrása – Ismerjük meg a joghurtot közelebbről! Tovább

Videóreceptek

Videó