Főzőiskola a Miele támogatásával
Culinart
Receptek

Szakértőink

Farkas Vilmos Zsupos Ildikó Botond Kis Sándor, a Miele séfje

Legújabb receptjeink

Gluténmentes kenyérlángos (langalló)

Gluténmentes kenyérlángos (langalló)

Tovább
Csirkemellfilé tárkonyszósszal

Csirkemellfilé tárkonyszósszal

Tovább
Lazac-garnéla gratin

Lazac-garnéla gratin

Tovább
Tőkehalfilé zöldfűszeres kéreggel

Tőkehalfilé zöldfűszeres kéreggel

Tovább
Borscs leves

Borscs leves

Tovább
Narancstorta mascarpone krémmel

Narancstorta mascarpone krémmel

Tovább

Hírek

Ezért jó, ha diót eszünk!

Miele 2014.10.17

Sokakat lenyűgöz a dióbélnek az emberi agyhoz való hasonlósága. Édesanyám szerint azért vagyok olyan okos, mert várandóssága alatt rengeteget evett belőle. No, de félre a tréfát, valóban van némi összefüggés a diófogyasztás és az agyműködés között....

Ezért jó, ha diót eszünk! Tovább

A kakaó ízletes, egészséges, csábító finomság

Miele 2014.10.17

A csokoládé kétségkívül az egyik legnépszerűbb édesség, a kakaó pedig, amiből készítik, igen értékes és egészséges alapanyag. Ismerjük meg a kakaó csodálatos világát!...

A kakaó ízletes, egészséges, csábító finomság Tovább

Videóreceptek

Videó