Főzőiskola a Miele támogatásával
Mikrohullámú és gőzpároló funkciók egyetlen készülékbe zárva
Receptek
leírásban is

Szakértőink

Legújabb receptjeink

Feketeribizlis - epres panna cotta

Feketeribizlis - epres panna cotta

Tovább
Négyhagymás-parmezános amarántpástétom

Négyhagymás-parmezános amarántpástétom

Tovább
Csokoládé ganache

Csokoládé ganache

Tovább
Túrós fánk

Túrós fánk

Tovább
Kapros-köményes-ánizsos szívsalátaleves

Kapros-köményes-ánizsos szívsalátaleves

Tovább
Mandulás kókuszos házi granola zabtejszínes málnaöntettel

Mandulás kókuszos házi granola zabtejszínes málnaöntettel

Tovább

Legújabb cikkeink

Az Édesem cukrászda és a Miele

Miele 2015.06.25

Az Édesem cukrászda 3 hónappal ezelőtti megnyitása óta várja az édesszájúakat. A Mielével egészen a kezdetek óta folyamatos az együttműködés, az édességek házias jellegéről két Miele sütő is gondoskodik....

Az Édesem cukrászda és a Miele Tovább

Természetes zselésítők

Miele 2015.06.09

Egy igazi panna cotta, egy jó gyümölcstorta nem készülhet el valamilyen zselésítő anyag nélkül. A háztartások nagy részében ilyenkor a zselatin (por vagy lap formájában) az első számú választás, amely népszerűségét főként kedvező ára és könnyű felhasználhatóságának köszönheti. Azonban ennél a verziónál léteznek már reformabb, egészségesebb sűrítő, zselésítő anyagok is. Ismerjük meg őket!...

Természetes zselésítők Tovább

Videóreceptek

Videó