Főzőiskola a Miele támogatásával
A nagymama receptjei új köntösbe csomagolve
Receptek
leírásban is

Szakértőink

Legújabb receptjeink

Jameson whisky torta

Jameson whisky torta

Tovább
Keleti adzukibabos szárzelleres egytálétel

Keleti adzukibabos szárzelleres egytálétel

Tovább
Sokmagos gluténmentes cipó

Sokmagos gluténmentes cipó

Tovább
Fasírt

Fasírt

Tovább
Zsírégető pina colada puding

Zsírégető pina colada puding

Tovább
Gyors étcsokoládés-fahéjas zabkeksz

Gyors étcsokoládés-fahéjas zabkeksz

Tovább

Legújabb cikkeink

Csupa vidám hangulatban: Desszertasztalok

Miele 2015.02.26

Játszottunk egy kicsit a Scrapcake Studióval: én megsütöttem, ők pedig bohém, arany és csajos hangulatot varázsoltak az édességeim köré. Most megmutatom nektek, mire is jutottunk együtt!...

Csupa vidám hangulatban: Desszertasztalok Tovább

Tanácsok a marcipánburkoláshoz

Miele 2015.02.24

Sokan kérdezik tőlem, hogy milyen cukortésztát, burkolóanyagot illetve marcipánt használok. Nem a pontos összetétel a lényeg hanem, hogy mennyire ismerjük a cukortészta tulajdonságait és a szerint döntsük el, hogy mire, és hogyan fogjuk használni. Sokféle recept létezik, de ezekkel most nem szeretnék foglalkozni. Inkább csak két különböző állagú, a kemény illetve száraz, és a lágy cukortésztákat szeretném megkülönböztetni egymástól, és tippeket adni a marcipánburkoláshoz....

Tovább

Videóreceptek

Videó