Főzőiskola a Miele támogatásával
Culinart
Receptek

Szakértőink

Legújabb receptjeink

Baileys torta

Baileys torta

Tovább
Hókifli

Hókifli

Tovább
Tepertős pogácsa

Tepertős pogácsa

Tovább
Gluténmentes kenyérlángos (langalló)

Gluténmentes kenyérlángos (langalló)

Tovább
Csirkemellfilé tárkonyszósszal

Csirkemellfilé tárkonyszósszal

Tovább
Lazac-garnéla gratin

Lazac-garnéla gratin

Tovább

Hírek

Merrill J. Fernando: A teakészítés művészete a Dilmah-nál

Miele 2014.11.21

Srí Lanka egy kis ország, mindössze 64.750 km². Éghajlati adottságainak és a természet adta évi két monszunnak köszönhetően azonban új távlatokat nyitott a tea történetében. A napfény, az eső és a hűvös éjszakák varázsolják a legfinomabb teát a csészénkbe...

Merrill J. Fernando: A teakészítés művészete a Dilmah-nál Tovább

Gluténmentes lisztek – melyik mire jó?

Miele 2014.11.05

Liszérzékenység, ételallergia, ételintolerancia vagy egyéb diétás megfontolások – ma már egyre többen válaszják a gluténmetes étrendet. Aki pedig „kezdő” ezen a téren, nehezen tud eligazodni a különféle alapanyag között. Az étrend betartásában a legnehezebb dolog a búzaliszt pótlása valamilyen más gluténmentes liszttel...

Gluténmentes lisztek – melyik mire jó? Tovább

Videóreceptek

Videó